Dnes má meniny Olympia

17.09.2006 Celý región

Ženské meno Olympia má grécky pôvod a v preklade znamená \"božská\". Na Slovensku nestretneme veľa nositeliek tohto krstného mena. Ak predsa, oslovujeme ich Ol...
Ženské meno Olympia má grécky pôvod a v preklade znamená \"božská\". Na Slovensku nestretneme veľa nositeliek tohto krstného mena. Ak predsa, oslovujeme ich Ola, Oli, Oľa.

Olympie, ktoré majú meniny 17. septembra, vedia byť horlivé aj ľahostajné. Vždy pritom u nich prevláda schopnosť rýchlo vyriešiť problém. V láske sú rovnako ako v živote impulzívne. Žijú nerozvážne a učia sa skôr z knihy, ktorú píše sám život, hlavne na cestách. Ich zmysel pre povinnosť je dosť závislý od okolností a od toho, akú dôležitosť pripisujú konkrétnej činnosti. Olympie sa rady ukazujú na očiach verejnosti. Sú neustále obklopené partiou priateľov a ľahko sa zamilujú. Majú dobrú vitalitu aj odolnosť. Sú väčšinou maškrtné, čo im môže spôsobiť starosti s hmotnosťou. Stravou by si mali dopĺňať predovšetkým vitamíny A a E. Ovplyvňuje ich planéta Venuša. Ich šťastné farby sú modrá, ružová a oranžová. Ochranné rastliny prvosienka a rebarbora, kamene koral a opál.
(TASR)
 

Vyberte región